Vi er to skønne hunde på henholdsvis 10 måneder og halvandet år til salg 😍

Vi er to søde, kærlige han-hunde som begge er klar til at flytte hjemmefra 😘 jeg, den ene er 10 måneder, kastreret, er renlig og stadig en unghund, som er nem at træne. 

Jeg den anden hanhund, ønsker sig at blive klappet og ligge i fodenden, jeg er nem at træne og fantatisk socialiseret 🙂 jeg er virkelig ekstrem sød og nem og selvfølgelig også renlig.

Vi er begge sunde, glade og tillidsfulde og altid med på nogle god lege🙂🙃 - hvis i har lyst til at lære os at kende 😉 kan i ringe til vores madmor på tlf. 60880462, så i kan aftale en tid for besøg.

 

Kære hvalpe-interesserede 🐶 

Da rigtig mange, har fået øjnene op for hvilken herlig race Jack Russell Terrien er, er der stor søgning på disse hvalpe og vi vil derfor anbefale at reservere en hvalp i god tid. Dette giver også os som kennel mulighed for at lære kommende købere godt at kende, da man gennem hele hvalpeperioden, efter de er fyldt 4 uger, er velkommen til at komme på et ugenligt hvalpebesøg, så man kan se sin hvalp vokse og udvikle sig🙂

Ønsker man at reservere en hvalp, kan man, efter et "godkennelses-besøg" i vores kennel indbetale et depositum på kr. 3000,- hvor datoen på indbetalingen af depositummet er bestemmende for hvilket nummer man har, på ventelisten. 

Ved fortrydelse, får man ikke sit depositum tilbage, da hvalpen har været reserveret og derfor ikke er solgt til en anden.

Depositum kan indbetales til Sparekassen Sjælland-Fyn Reg. nr. 0556    konto nr. 0000108937 og mærk venligst indbetalingen: "NAVN på hvalpen"
 
Alle forældre og/eller bedsteforældre-hunde er Pll-testede ( Primær linseluxation) og patella testede og de fleste har også en DNA-profil liggende inde på KU (Københavns Universitet)
 
Ved afrejse, 8 uger gamle, når de flytter hjemmefra er de:
 
Top socialicerede
 
Vaccinerede 1. gang,

Chippede,

Sundheds-tjekkede

fået sundhedsbog,

fået ormekur,

har EU-pas og

Stamtavle fra Dansk Kennel Klub                    

Er de over 12 uger gamle har de også fået rabies vaccination samt fået 2. booster-vaccination.

Til Salg er: 

Four Jacks  Miracle

Four Jacks Mystery